середу, 5 грудня 2018 р.

Звітує 26ок!


     З 19 по 23 листопада викладачі методичних комісій природно-математичних та суспільно-гуманітарних дисциплін нашого училища провели інтегрований тиждень «Складаємо освітній пазл»
     Усним журналом «Рослини-символи Об’єднаного Королівства» (інтегрувалися англійська мова та біологія) розпочався цей тиждень. Багато цікавого про геральдику та рослини світ Об’єднаного Королівства дізналися ми з розповідей англійською й українською мовами. Цікаві матеріали підготували учні разом з викладачами Медведковою Г. Д. (англійська мова) та Терещенко Л. О. (біологія)
     На хіміко-філологічний мікс запросили нас Ільченко Н. В. (викладач української мови) та Воробйова Л. М. (викладач хімії). Змагалися команди учнів 26 ок, 7 опр, 38е груп. Перемогу здобули учні групи 7 опр.
      Третій  день тижня порадував знавців математики й любителів поезії. Учні групи 25ок разом з Куліковською Л. П. (викладач математики) та Сарбаш Т. М. (викладач української літератури) запросили нас взяти участь у літературно-математичних роздумах «Два крила однієї душі». Тут було все – математика, поезія, музика, пісні, танці. Нас переконали, що розум і душа, інтелект і натхнення, математика та поезія– це два крила однієї душі.
     Гра «Марафон ерудитів» (знавці історії та географії) завершувала заходи тижня «Складаємо освітній пазл». Дві команди (26 ок і 6 опр) змагалися між собою, ведучими марафону були викладачі Барахта О. Л.(вчитель географії) та Раюшкін М. І. (викладач історії). Учасники та вболівальники гри боролися за кожен бал. Хто переміг? Перемогла дружба! ( Команди отримали однакову кількість балів, однакову кількість задоволення).
     А ще на початку тижня  було проведено тестування учнів нашого закладу, щоб з’ясувати, серед нас більше – математиків чи гуманітарій
·        Математиків – 73 чол.
·        Гуманітарій – 81 чол.
·        50 на 50 – 63 чол.
        На цьому тижні виявилась активною група 26 ок, а також брали участь групи:      
7 опр, 6 опр, 25 ок, 38 е.
     Інтегрований тиждень виявився цікавим,  ми змогли дізналися багато нового. За допомогою викладачів природничо-математичних та суспільно-гуманітарних дисциплін ми переконалися, що насправді предмети, які були об'єднані, мають багато спільного.
Нехода Анна, учениця групи 26 ок.

Немає коментарів:

Дописати коментар

           Безпечне поводження в Інтернет просторі. У кінці XX - початку XXI ст. особливо важливого значення набуває інформація. Можливість...