вівторок, 6 листопада 2018 р.

Група 24ок звітує...

07 вересня 2018 року в Михайлівській районній філії Запорізького обласного центру зайнятості  відбувся День відкритих дверей.
Відвідувачів ДНЗ «Михайлівське ВПУ», а саме групи 24ок та 5ТЕ було проінформовано:
§   про основні завдання та види послуг, що надаються службою зайнятості молоді, у тому числі молодим людям, які мають гарантії у працевлаштуванні; 
§   про профорієнтаційні заходи з питань допомоги у виборі професії, здобутті якісної професійної освіти та забезпечення зайнятості молоді.
Завідувач сектору профорієнтації відділу надання соціальних послуг Михайлівської районної філії Табаєва Ю.С. ознайомила наших учнів із електронним консультантом (на фото), який працює щодня.
За допомогою цього консультанту тимчасово безробітні люди можуть в будь-який час ознайомитися із вільними вакансіями, які залишають роботодавці (на фото Ігор Ситенький «у пошуках роботи»).
Також учні відвідали кабінет, який вражає великою кількістю папок, у яких зібрана інформація про різні професії (доступні для ознайомлення людям, які шукають роботу).
Юлія Сергіївна зазначила, що спеціалісти Михайлівської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості допомагають безробітним у пошуках роботи, організовують допомогу в створенні відео-резюме (інформацію про відео-резюме можна переглянути на офіційному сайті філії центру зайнятості).
Для учнів, які ще не визначилися із подальшим вибором професії,  Юлія Сергіївна порадила пройти профорієнтаційне тестування за методикою Євгена Олександровича Клімова. (матеріали та зразки тестів у вкладці "Методична робота")
Учні групи 24ок пройшли тестування за методикою Є.Клімова і отримали такі результати: «Людина-людина» - 60%, «Людина-техніка» - 10%, «Людина-знак» - 10%, «Людина-мистецтво» - 10%, «Людина-людина» - 10%.
Хоч у групі і навчається 30 учнів, але доля бути бухгалтером («людина – знакова система») буде лише у 10% (за даними тесту).
Купава О.М., класний керівник групи 24ок



Немає коментарів:

Дописати коментар

           Безпечне поводження в Інтернет просторі. У кінці XX - початку XXI ст. особливо важливого значення набуває інформація. Можливість...