неділю, 14 жовтня 2018 р.

Протокол № 2 від 09 жовтня 2018 року

Протокол № 2
засідання методичної комісії класних керівників та майстрів виробничого навчання 
ДНЗ «Михайлівське ВПУ»
                                                                                          від 09 жовтня 2018 року
Присутні 27 чоловік
Порядок денний
1. Посвята в першокурсники. Проведення театрального заходу "Козаку найперше - воля, козаку найперше - честь".
2. Проведення тематичного заходу «Мандруючи стежками України: минуле і сучасність» (для учнів другого та третього курсів).
3. Галерея портретів "Великі українці. В'ячеслав Чорновіл".
4. Організація та проведення загальноучилищної лінійки "27 жовтня - 75-а річниця визволення Михайлівки від нацистських загарбників". Участь у районних заходах.
5. З досвіду роботи. Анкета "Моє ставлення до училища", "Поради  щодо виховання важких підлітків". 


СЛУХАЛИ:
1. Макарова Л.І., про організацію та проведення театрального заходу "Козаку найперше - воля, козаку найперше - честь"; підготовку до тематичного заходу з рубрики "Галерея портретів".
2. Сергієнко Н.П. про підготовку до проведення тематичної лінійки присвяченої 75-й річниці визволення Михайлівки від нацистських загарбників та повторне проведення тематичного заходу «Мандруючи стежками України: минуле і сучасність».
      3. Сергієнко Н.П., класний керівник групи 7опр. З досвіду роботи. Анкета "Моє ставлення до училища", "Поради  щодо виховання важких підлітків".  (матеріали розміщені на блозі "Виховна робота" https://vihovnavpuns.blogspot.com/ (мітки "Методичні поради" та "Батьківська сторінка").

УХВАЛИЛИ:
1. Відповідальною за проведення театрального заходу "Козаку найперше - воля, козаку найперше - честь" та організацію та проведення загальноучилищної лінійки "27 жовтня - 75-а річниця визволення Михайлівки від нацистських загарбників" призначити Макарову Л.І., заступника з НВР.
2. Відповідальною за повторне проведення тематичного заходу «Мандруючи стежками України: минуле і сучасність» призначити Сергієнко Н.П., класного керівника групи 7опр.
3. Відповідальним за підготовку та проведення тематичного заходу з рубрики "Галерея портретів" призначити Раюшкіна М.І., класного керівника групи 37е.
4. Використовувати запропоновані  Сергієнко Н.П. матеріали на блозі "Виховна робота" для бесід, виховних годин, батьківських зборів.

Голова методичної комісії:                                                        Сергієнко Н.П.
Секретар:                                                                                     Калюжна Т.В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

           Безпечне поводження в Інтернет просторі. У кінці XX - початку XXI ст. особливо важливого значення набуває інформація. Можливість...