пʼятниця, 18 жовтня 2024 р.

«НЕ СТАНЬ ТОВАРОМ НА ШЛЯХУ ДО МРІЇ»

 

18 жовтня 2024 року, відзначаючи Європейський день протидії торгівлі людьми, започаткований Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми та небайдужості громадськості до цього явища, для здобувачів освіти ДНЗ «Михайлівське ВПУ» було проведено години спілкування «Не стань товаром на шляху до мрії».



Торгівля людьми – це ганебне явище, з яким необхідно боротися. Україна активно реалізує міжнародні стандарти у національному законодавстві. Важливо зрозуміти, що це серйозний злочин, за скоєння якого передбачена кримінальна відповідальність у вигляді покарання від 3 до 15 років позбавлення волі (стаття 149 Кримінального кодексу України).

вівторок, 15 жовтня 2024 р.

Про запобігання втягуванню молоді у протиправну діяльність

 

 

«Будь свідомим – не допомагай ворогу»

15 жовтня 2024 року у ДНЗ «Михайлівське ВПУ» для здобувачів освіти І-V курсів класними керівниками, кураторами груп було проведено профілактично-роз'яснювальні бесіди з важливих питань безпеки, зокрема щодо своєчасного реагування на терористичні загрози. Учням було надано чіткі рекомендації щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій, методів попередження терористичних актів та мінімізації їх можливих наслідків.

«НЕ СТАНЬ ТОВАРОМ НА ШЛЯХУ ДО МРІЇ»

  18 жовтня 2024 року, відзначаючи Європейський день протидії торгівлі людьми, започаткований Європейським Парламентом як день консолідації ...